Recept
« Terug naar recepten
Garnalenspies met Visbrochettes en Salsa Pikante
PT30M
Garnalenspies met Visbrochettes en Salsa Pikante
Een heerlijk garnalenspies met visbrochettes en salsa pikante recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalenspies met Visbrochettes en Salsa Pikante te bereiden
Bereiding:
Indien houten satéprikkers, deze geruime tijd in water laten weken.
Meng voor de garnalenspiesjes in een kommetje olie, knoflook en peper en haal de ontdooide garnalen er door. Rijg ze aan 10 satéstokjes met aan het begin en aan het eind een kerstomaatje. Rooster de garnalen spiezen op een hete grill ca. 2 minuten per kant.
Voor de Visbrochettes. Snijd de vis in blokjes van ca. 2 cm. Meng het citroensap met de olie, zout en peper en wentel de diverse vissoorten er door heen. Rijg de visblokjes om en om met gele paprika aan 10 satéstokjes. Grill
de visbrochettes 3minuten per kant, en keer ze.
Voor de Salsa Pikante:
Mix de ingrediënten zoals beschreven voor de Salsa Pikante door elkaar.
Indien houten satéprikkers, deze geruime tijd in water laten weken.
Meng voor de garnalenspiesjes in een kommetje olie, knoflook en peper en haal de ontdooide garnalen er door. Rijg ze aan 10 satéstokjes met aan het begin en aan het eind een kerstomaatje. Rooster de garnalen spiezen op een hete grill ca. 2 minuten per kant.
Voor de Visbrochettes. Snijd de vis in blokjes van ca. 2 cm. Meng het citroensap met de olie, zout en peper en wentel de diverse vissoorten er door heen. Rijg de visblokjes om en om met gele paprika aan 10 satéstokjes. Grill
de visbrochettes 3minuten per kant, en keer ze.
Voor de Salsa Pikante:
Mix de ingrediënten zoals beschreven voor de Salsa Pikante door elkaar.