Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho met gegrilde paprika
PT83M
Gazpacho met gegrilde paprika
Een heerlijk gazpacho met gegrilde paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
83 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
790 kCal energie
16 Gram eiwit
45 Gram vet
85 Gram koolhydraten
16 Gram eiwit
45 Gram vet
85 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho met gegrilde paprika te bereiden
Snijd 3 dikke plakken van het brood.
Verwijder de korst.
Doe het brood in een kom.
Voeg de knoflook, komijn en olie toe.
Snijd de komkommer in stukken van 4 cm en doe in de blender (voor een fijne soep) of de keukenmachine (voor een grovere soep).
Voeg de helft van de groene paprika, de helft van de ui, de tomato frito en de gegrilde paprika's met vocht toe.
Pureer circa 2 minuten tot een vloeibare massa.
Voeg de azijn en het brood toe en pureer nog 1 minuut.
Verdun de soep eventueel met een beetje water.
Breng op smaak met tabasco en zout.
Laat de soep minimaal 1 uur koud worden in de koelkast.
Serveer de soep met de rest van het brood, de groene paprika en de ui in bakjes erbij.
Verwijder de korst.
Doe het brood in een kom.
Voeg de knoflook, komijn en olie toe.
Snijd de komkommer in stukken van 4 cm en doe in de blender (voor een fijne soep) of de keukenmachine (voor een grovere soep).
Voeg de helft van de groene paprika, de helft van de ui, de tomato frito en de gegrilde paprika's met vocht toe.
Pureer circa 2 minuten tot een vloeibare massa.
Voeg de azijn en het brood toe en pureer nog 1 minuut.
Verdun de soep eventueel met een beetje water.
Breng op smaak met tabasco en zout.
Laat de soep minimaal 1 uur koud worden in de koelkast.
Serveer de soep met de rest van het brood, de groene paprika en de ui in bakjes erbij.