Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho Nummer VII
PT75M
Gazpacho Nummer VII
Zie bij Gazpacho I & II
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - Koude
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho Nummer VII te bereiden
- Alle ingredienten behalve zout, peper, basilicum en slagroom in de keukenblender doen en net zo lang draaien tot een fijne homogene brij is ontstaan. Doe er eventueel een paar eetlepels water bij en draai weer door,
- Breng op smaak met zout, witte peper en evt. een scheutje azijn extra en zet weg in de koeling voor minstens 1 uur.
- Verdeel dan over 4 koude soepborden of kommen en geef er een lepels stijf geslagen slagroom bij.
- Versier met basilicum blad.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er een stevig glas rosé wijn bij.