Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho van radijsjes en venkel
PT25M
Gazpacho van radijsjes en venkel
Een heerlijk gazpacho van radijsjes en venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
flair
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho van radijsjes en venkel te bereiden
Snij de venkel fijn en stoof hem 15 minuten zachtjes in olijfolie. Verwijder het loof van de radijzen en hou het apart. Voeg de helft van de radijzen toe en laat nog 5 minuten stoven. Overgiet met de bouillon en laat koken tot alles zacht is. Voeg de gewassen loof van alle radijsjes en de rucola toe. Laat nog 1 minuut koken. Haal van het vuur. Voeg nu de rest van de radijsjes (in stukjes) toe en laat afkoelen. Mix glad en serveer ijskoud. Garneer met dille.