KookJij

Gazpacho van radijsjes en venkel

Een heerlijk gazpacho van radijsjes en venkel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Voorgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: flair
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gazpacho van radijsjes en venkel te bereiden

Snij de venkel fijn en stoof hem 15 minuten zachtjes in olijfolie. Verwijder het loof van de radijzen en hou het apart. Voeg de helft van de radijzen toe en laat nog 5 minuten stoven. Overgiet met de bouillon en laat koken tot alles zacht is. Voeg de gewassen loof van alle radijsjes en de rucola toe. Laat nog 1 minuut koken. Haal van het vuur. Voeg nu de rest van de radijsjes (in stukjes) toe en laat afkoelen. Mix glad en serveer ijskoud. Garneer met dille.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst