Recept
« Terug naar recepten
Gebakken bloemkool
PT30M
Gebakken bloemkool
Een heerlijk gebakken bloemkool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken bloemkool te bereiden
-De bloemkool koken tot deze beetgaar is,hij moet stevig blijven.
-Afgieten en een beetje laten afkoelen.
-De eieren loskloppen.
-De kruidenpaneermeel mengen met de parmezaanse kaas.
-De bloemkool eerst door het ei halen en dan door de paneermeel.
-Bruin bakken in de olie.
-Afgieten en een beetje laten afkoelen.
-De eieren loskloppen.
-De kruidenpaneermeel mengen met de parmezaanse kaas.
-De bloemkool eerst door het ei halen en dan door de paneermeel.
-Bruin bakken in de olie.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Je kan dit eventueel bestrooien met verse peterselie.