KookJij

Gebakken bloemkool

Een heerlijk gebakken bloemkool recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken bloemkool te bereiden

-De bloemkool koken tot deze beetgaar is,hij moet stevig blijven.
-Afgieten en een beetje laten afkoelen.
-De eieren loskloppen.
-De kruidenpaneermeel mengen met de parmezaanse kaas.
-De bloemkool eerst door het ei halen en dan door de paneermeel.
-Bruin bakken in de olie.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan dit eventueel bestrooien met verse peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst