Recept
« Terug naar recepten
Gebakken champignons met ham en ui
PT20M
Gebakken champignons met ham en ui
Een heerlijk gebakken champignons met ham en ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
t
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken champignons met ham en ui te bereiden
Maak champignons schoon en snijd ze in vieren. Zet een braadpannetje op hoog vuur en smelt daarin de boter. De gesneden ui aanbakken en de champignons toevoegen en even goed omroeren totdat de champignons geen vocht meer afgeven. De klein gesneden ham, marjolein, aromat en cayennepeper erbij doen en nog even goed doorbakken. Als laatste de eetlepel ter-yaki saus erbij doen, goed doorroeren en vuur uitzetten.
mieke zegt: