Recept
« Terug naar recepten
Broccolischotel
PT20M
Broccolischotel
Een heerlijk broccolischotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
foto is van Karin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccolischotel te bereiden
Broccolli wassen, in stronkjes doen en 3 min. blancheren.
Kip in stukjes snijden en bakken samen met de spekblokjes, de ui en de champignons en de knoflook toevoegen.
Broccolli erbij en de crème fraîche toevoegen, eventueel wat bloem om het geheel te binden.
De ovenschaal insmeren met wat boter en alles in de schotel doen, daarover de kaas strooien.
10 Minuten in een op 220°C voorverwarmde oven laten stoven.
Kip in stukjes snijden en bakken samen met de spekblokjes, de ui en de champignons en de knoflook toevoegen.
Broccolli erbij en de crème fraîche toevoegen, eventueel wat bloem om het geheel te binden.
De ovenschaal insmeren met wat boter en alles in de schotel doen, daarover de kaas strooien.
10 Minuten in een op 220°C voorverwarmde oven laten stoven.