Recept
« Terug naar recepten
Gebakken inktvis met een gazpacho van Brugse zot en flinters van Gandaham
PT25M
Gebakken inktvis met een gazpacho van Brugse zot en flinters van Gandaham
Een heerlijk gebakken inktvis met een gazpacho van brugse zot en flinters van gandaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken inktvis met een gazpacho van Brugse zot en flinters van Gandaham te bereiden
Snijd de ui, courgette, komkommer, tomaten en wit brood in kleine stukken. Marineer gedurende 2 uur met de tabasco, grof zeezout, bier, kippenbouillon en tomatenpuree. Mix alles in een blender en steek door een grove zeef.
Bak de inktvis gedurende 3 min langs elke kant in een hete pan met wat olijfolie. Werk af met grof zout, peper en wat limoensap.
Snijd de Gandaham in fijne reepjes. Hak de koriander en de basilicum en meng door de olijfolie.
Giet de gazpacho in een bord, een tas of een glas. Snijd de inktvis in ringen en verdeel over de soep. Werk af met de kruidenolie en de Gandaham.
Bak de inktvis gedurende 3 min langs elke kant in een hete pan met wat olijfolie. Werk af met grof zout, peper en wat limoensap.
Snijd de Gandaham in fijne reepjes. Hak de koriander en de basilicum en meng door de olijfolie.
Giet de gazpacho in een bord, een tas of een glas. Snijd de inktvis in ringen en verdeel over de soep. Werk af met de kruidenolie en de Gandaham.