Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Jacobsvruchten met in basilicum gemarinee
PT45M
Gebakken Jacobsvruchten met in basilicum gemarinee
Een heerlijk gebakken jacobsvruchten met in basilicum gemarinee recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Culinaire Saisonnier
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Jacobsvruchten met in basilicum gemarinee te bereiden
Cutter de beide hamsoorten en deze wrijf door een zeef.
Week de gelatine, en los deze op in de warme bouillon.
Meng dit met de ham, en spatel er de geslagen room door.
Bak de Sint-Jacobsvruchten in de olijfolie en kruid deze met peper en zout.
Kook de asperges beetgaar en laat afkoelen.
Marineer de asperges in basilicumolie.
Cutter de tomaten en laat deze een nacht in een kaasdoek uitlekken.
Vang het vocht op, bind dit met 20 gr gelatine per liter en breng het op smaak met peper en zout.
Week de gelatine, en los deze op in de warme bouillon.
Meng dit met de ham, en spatel er de geslagen room door.
Bak de Sint-Jacobsvruchten in de olijfolie en kruid deze met peper en zout.
Kook de asperges beetgaar en laat afkoelen.
Marineer de asperges in basilicumolie.
Cutter de tomaten en laat deze een nacht in een kaasdoek uitlekken.
Vang het vocht op, bind dit met 20 gr gelatine per liter en breng het op smaak met peper en zout.