Recept
« Terug naar recepten
Gebakken rosbief uit de oven
PT20M
Gebakken rosbief uit de oven
Een overheerlijk mals stukje vlees
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken rosbief uit de oven te bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr. Bak het vlees aan weerszijden goed aan en kruid goed af met peper. Leg in een beboterde vuurvaste schotel. Bak de groenten even aan in de jus van het vlees kruiden met cajunkruiden de wijn en room erbij. Even laten inkoken en vervolgens in de schotel bij het vlees. Laat dit +/-20 min bakken in de oven op 180 gr. Gaar tijd van het vlees, ieder zijn eigen keuze desnoods langer bakken.
Serveer in schijven gesneden met de groenten op bord.
Serveer in schijven gesneden met de groenten op bord.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
bertal zegt:
:);)
m.v.g. Bert Allers
margret zegt: