Recept
« Terug naar recepten
Gebakken scholfilets met knoflookboontjes
PT20M
Gebakken scholfilets met knoflookboontjes
Een heerlijk gebakken scholfilets met knoflookboontjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken scholfilets met knoflookboontjes te bereiden
kook de sperziebonen in ruim water in 8 minuten beetgaar.Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzing op de verpakking.Snijd de helft van de citroen in dunne plakjes en pers de andere helft uit.verhit de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag.dep de scholfilets goed droog en bestrooi ze met zout en peper.Bak de visfilets 2 minuten per kant krokant.houd de gebakken vis warm onder de aluminiumfolie.Giet de boontjes af en schep ze om met de rest van de boter,knoflook en 1 eetlepel peterselie.Breng op smaak met zout en vers gemalen peper.Besprenkel de scholfilets met citroensap en bestrooi ze met de rest van de peterselie.Serveer de vis met 1 plakje citroen,de bonen en puree.