Recept
« Terug naar recepten
Gebakken Tilapia filets op Koreaanse wijze.
PT20M
Gebakken Tilapia filets op Koreaanse wijze.
Een heerlijk gebakken tilapia filets op koreaanse wijze. recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Korea
Keuken:
Oosterse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken Tilapia filets op Koreaanse wijze. te bereiden
Was de visfilets en dep ze goed droog met keukenpapier. Maak het sesamzaad fijn in een keukenmachine en meng het met de bosuitjes, sojasaus, sesamolie en versgemalen peper. Voeg zout toe naar smaak. Verhit de olie in een koekenpan. Wentel de visfilets door het sesammengsel en leg meteen in de hete olie. Bak de vis in ca. 4 a 5 min. bruin en gaar. Halverwege voorzichtig draaien.