De gebakken uitjes zijn eenvoudig om te maken. Let wel op dat ze opeens goudbruin worden, hierna kunnen ze vrij snel verbranden. Helaas had ik dat de 1e keer :-)
Ze zijn erg lekker voor in de soep (zie mijn andere recept; Vermicellisoep met kip | Mien Gà), bij nasi of op een hamburger.
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken uitjes
PT10M
Gebakken uitjes
Je kan natuurlijk gebakken uitjes kopen, maar zelf maken is gemakkelijk en erg lekker.
Recept van:
Bobby
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Groenten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken uitjes te bereiden
1. Doe zo'n 4 eetlepels (grote scheut) zonnebloemolie in de pan en verwarm deze.
2. Maak de sjalotjes schoon en snij deze in ringen.
3. Doe de ui ringen in de pan en bak deze in 5-7 minuten goud bruin.
4. Laat de gebakken uitjes uitlekken.
Eet smakelijk!
2. Maak de sjalotjes schoon en snij deze in ringen.
3. Doe de ui ringen in de pan en bak deze in 5-7 minuten goud bruin.
4. Laat de gebakken uitjes uitlekken.
Eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Bobby)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Met deze beschrijving kan het bijna niet mislukken! :-)
Harry Löhr zegt: