Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
PT30M
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
Een heerlijk gebakken zeebaars met zoete rode peper recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zeebaars met zoete rode peper te bereiden
halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadlijsten.Snijd de pepers in flinterdunne,lange reepjes.Breng in een pan de appelsap aan de kook.Voeg de peperreepjes toe en laat dit 5 min.zachtjes koken,waardoor ze iets minder pittig van smaak worden.Wrijf ze zeebaarsfilets aan de witte kant in met peper en zout.Verhit de olijfolie in een koekepan en leg de zeebaarsfilets met de velkant in de olie.Bak de filets 4-6 min op hoog vuur keer ze voorzichtig om en bak ze nog 2-4 min.bruin en gaar.Verdeel de bieslook in het midden over 4 borden.Neem de reepjes peper uit het appelsap en laat ze uitlekken.Leg de zeebaarsfilets met de witte kant naar boven op de bieslook en schep de reepjes peper erover.