Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zomerfruit met rooibosframbozensaus en ge
PT20M
Gebakken zomerfruit met rooibosframbozensaus en ge
Een heerlijk gebakken zomerfruit met rooibosframbozensaus en ge recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
culinair net
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zomerfruit met rooibosframbozensaus en ge te bereiden
Laat het zakje rooibosthee 5-6 minuten trekken in het kokende water. Verwijder het zakje en voeg de Bonne Mamam frambozenjam toe. Roer tot de jam goed is gemengd.
Maak al het fruit schoon. Halveer grote aardbeien, snijd de ananas in stukjes en de abrikozen in vieren.
Bereiding:
Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de ananas met de verkruimelde gemberkoek een minuut aan. Voeg vervolgens de druiven en abrikozen toe, bak een minuut en als laatste heel kort, de aardbeien, frambozen en bramen.
Serveren:
Schenk de rooibosframbozensaus erbij, warm even door en serveer direct.
Maak al het fruit schoon. Halveer grote aardbeien, snijd de ananas in stukjes en de abrikozen in vieren.
Bereiding:
Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de ananas met de verkruimelde gemberkoek een minuut aan. Voeg vervolgens de druiven en abrikozen toe, bak een minuut en als laatste heel kort, de aardbeien, frambozen en bramen.
Serveren:
Schenk de rooibosframbozensaus erbij, warm even door en serveer direct.