Ik had bij de super Hollandse nieuwe gekocht, voorverpakt.
Was erg onthutst over de kwaliteit.
Heb de rest 'gebakken', erg lekker.
Let op, wel zout!, niet te veel haring tussen een boterham doen.
Je kunt er ook wat sla bij doen, of courgette.
Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zoute haring
PT20M
Gebakken zoute haring
Een heerlijk gebakken zoute haring recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zoute haring te bereiden
4 zoute haringfilets openklappen
20 min. bij 120°C verwarmen
af laten koelen tot half warm
1/2 haring op snee witbrood leggen
besprenkelen met knoflooksaus
brood dichtklappen
eet smakelijk
20 min. bij 120°C verwarmen
af laten koelen tot half warm
1/2 haring op snee witbrood leggen
besprenkelen met knoflooksaus
brood dichtklappen
eet smakelijk
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
hns zegt:
hns zegt:
hns zegt:
verder heb ik zeker niet de wijsheid in pacht hoor, alleen wat eigenwijs. grt en dank. Hans en Bores:):):)
Yvonne zegt:
hns zegt:
Een gewone verse haring, gebakken in de pan met een grote pan ajuinsaus erbij en een gekookt patatje, dat is ook goddelijk eten.
Ergens op een blog lang geleden heb ik ergens zo iets gelezen van een man die zijn vrouw verlaten had omdat ze geen haring wou klaarmaken, met bloempatatten en ajuinsaus...
Hans (staat bij Keukenweetjes):):)
Marindo zegt: