Recept
« Terug naar recepten
Gedroogde livarham met aardappelsalade verse vijge
PT20M
Gedroogde livarham met aardappelsalade verse vijge
Een heerlijk gedroogde livarham met aardappelsalade verse vijge recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gedroogde livarham met aardappelsalade verse vijge te bereiden
Snijd de aardappelen in brunoise en blancheer ze in water met zout. Laat de aardappelen uitlekken en afkoelen. Schil de vijgen en maak de meloen schoon. Snijd ze in partjes. Was de sla en pluk de bladeren in stukken. Breng op smaak met de balsamico dressing. Verwijder het vruchtvlees uit de tomaat en snijd hem in julienne. Meng de mayonaise en de fijngesneden bieslook door de aardappelen en breng op smaak met peper en zout.