Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde camembert
PT20M
Gefrituurde camembert
Een heerlijk gefrituurde camembert recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde camembert te bereiden
Verwarm de frituurpan voor op 180°C. Klop de eieren los.
Snij de camembert in 12 punten. Wentel ze eerst door het ei en dan door het paneermeel.
Snij de vijgen in stukjes en doe ze met het water, de suiker en de azijn in een pan. Laat zachtjes garen onder een deksel.
Mix en voeg eventueel suiker of azijn naar smaak toe. Laat inkoken tot siroop.
Frituur de kaaspunten 1 minuut op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer ze met de vijgencoulis.
Snij de camembert in 12 punten. Wentel ze eerst door het ei en dan door het paneermeel.
Snij de vijgen in stukjes en doe ze met het water, de suiker en de azijn in een pan. Laat zachtjes garen onder een deksel.
Mix en voeg eventueel suiker of azijn naar smaak toe. Laat inkoken tot siroop.
Frituur de kaaspunten 1 minuut op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer ze met de vijgencoulis.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

Anna zegt:

fijnproever zegt:
fijnproever zegt: