KookJij

Gefrituurde visbolletjes met tomatensalade

Een heerlijk gefrituurde visbolletjes met tomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ramon beuk
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gefrituurde visbolletjes met tomatensalade te bereiden

Snipper de ui en hak de peper en bieslook fijn. Snijd de zalm in stukjes. Doe dit alles in de keukenmachine, samen met de bloem, eiwitten en zout en peper naar smaak. Draai het tot een glad mengsel. Snijd de tomaatjes in kwarten. Meng ze met de fijngehakte knoflook en de rijstazijn. Verhit een frituur of een pan met een flinke laag olie op 170 graden. Maak met behulp van een ijsschep of 2 lepels mooie bolletjes van het zalmmengsel en leg ze voorzichtig in de olie. Bak ze in ongeveer 2 minuten mooi bruin. Laat even uitlekken op keukenpapier.
Maak een langwerpig hoopje van de tomatensalade. Leg er een paar zalmballetjes op en garneer met de tuinkers. Serveer met ribbelchips.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst