Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde visbolletjes met tomatensalade
PT30M
Gefrituurde visbolletjes met tomatensalade
Een heerlijk gefrituurde visbolletjes met tomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ramon beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde visbolletjes met tomatensalade te bereiden
Snipper de ui en hak de peper en bieslook fijn. Snijd de zalm in stukjes. Doe dit alles in de keukenmachine, samen met de bloem, eiwitten en zout en peper naar smaak. Draai het tot een glad mengsel. Snijd de tomaatjes in kwarten. Meng ze met de fijngehakte knoflook en de rijstazijn. Verhit een frituur of een pan met een flinke laag olie op 170 graden. Maak met behulp van een ijsschep of 2 lepels mooie bolletjes van het zalmmengsel en leg ze voorzichtig in de olie. Bak ze in ongeveer 2 minuten mooi bruin. Laat even uitlekken op keukenpapier.
Maak een langwerpig hoopje van de tomatensalade. Leg er een paar zalmballetjes op en garneer met de tuinkers. Serveer met ribbelchips.
Maak een langwerpig hoopje van de tomatensalade. Leg er een paar zalmballetjes op en garneer met de tuinkers. Serveer met ribbelchips.