Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde nacho's
PT15M
Gegratineerde nacho's
Een heerlijk gegratineerde nacho's recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde nacho's te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden of zet hem op de grilstand. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Snijd de tomaat in vieren, verwijder het zaad en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de bosuitjes in ringetjes. Rasp de kaas. Meng de tomaat, jalapeños, paprika en lente-ui met de geraspte kaas.
Bereiding
Doe de nachochips in een ovenvaste platte schaal. Verdeel het kaasmengsel erover de nachos en schuif in de oven.
Laat ca. 5 minuten gratineren, maar houd het wel in de gaten, want het gerechtje kan snel verbranden.
Snijd de bosuitjes in ringetjes. Rasp de kaas. Meng de tomaat, jalapeños, paprika en lente-ui met de geraspte kaas.
Bereiding
Doe de nachochips in een ovenvaste platte schaal. Verdeel het kaasmengsel erover de nachos en schuif in de oven.
Laat ca. 5 minuten gratineren, maar houd het wel in de gaten, want het gerechtje kan snel verbranden.
annette sieger zegt:
en weet je wat zooo lekker is darbij? ...: een flinke lepel creme-fraiche of zure room!