Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde pasta met champignons
PT20M
Gegratineerde pasta met champignons
Een heerlijk gegratineerde pasta met champignons recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde pasta met champignons te bereiden
Snij de champignons in 4.
Kook de pasta 4 à 5 min. of volgens de verpakking in 4 l lichtgezouten water.
Verhit 2 eetlp olijfolie in een kookpan en stoof al roerend de champignonsstukjes 2 à 3 min.
Voeg het tomatenvlees en een verkruimeld half bouillonblokje toe. Laat 10 min. zachtjes stoven. Kruid naar smaak met peper en zout.
Doe er de uitgelekte pasta bij, (als je er hamblokjes bij voegt is het nu het moment) schep om en giet de bereiding in een brede ovenschotel. Strooi er de gemalen mozzarella over en laat enkele min. kleuren onder de grill.
Dien onmiddelijk op met een stukje ciabatta.
Kook de pasta 4 à 5 min. of volgens de verpakking in 4 l lichtgezouten water.
Verhit 2 eetlp olijfolie in een kookpan en stoof al roerend de champignonsstukjes 2 à 3 min.
Voeg het tomatenvlees en een verkruimeld half bouillonblokje toe. Laat 10 min. zachtjes stoven. Kruid naar smaak met peper en zout.
Doe er de uitgelekte pasta bij, (als je er hamblokjes bij voegt is het nu het moment) schep om en giet de bereiding in een brede ovenschotel. Strooi er de gemalen mozzarella over en laat enkele min. kleuren onder de grill.
Dien onmiddelijk op met een stukje ciabatta.