KookJij

Gegrild fruit met vanille, cognac en crème fraiche

Een heerlijk gegrild fruit met vanille, cognac en crème fraiche recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrild fruit met vanille, cognac en crème fraiche te bereiden

Verwarm de oven voor op 220 graden C.
Was het fruit, halveer het en haal, voor zover nodig, pitten of klokhuis eruit.
Leg op een beboterde ovenvaste schaal, strooi er ruim vanillesuikerover en kaneel, kruidnagel en steranijs.
Besprenkel met de cognac en zet de schaal ca 10 minuten in de oven tot het fruit zacht is, maar nog wel de vorm behouden heeft.
UITSERVEREN:
schep fruit op borden en geef er een dot crème fraiche bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst