Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg
PT10M
Gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg
Een heerlijk gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde brioche met wildpastei en gekarameliseerde vijg te bereiden
Snijd de sneetjes brioche in driehoekjes. Bestrijk ze met de boter en gril gedurende 1 minuut aan elke kant goudbruin.
Snijd de vijgen in 2 en duw ze in de bruine suiker. Gril deze ook 1-2 minuten aan 1 zijde of tot ze gekaramelliseerd zijn. Laat niet aanbakken.
Bestrijk een driehoekje briochebrood met mosterd, de paté en een stukje vijg. Kruid met zwarte peper. Serveer met raketsla.