KookJij

Gegrilde coquilles met groene asperges, Seranoham

Een heerlijk gegrilde coquilles met groene asperges, seranoham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde coquilles met groene asperges, Seranoham te bereiden

Bereiding coquilles:
Laat 2 plakjes Seranoham ± 2 uur drogen in een oven van 80 graden.
Rol de 6 coquilles in de 3e plak Seranoham (strak inrollen!).
Snij dit in 12 gelijke plakjes en gril ze.

Bereiding saus:
Laat de jus de Périgord en het fi jngehakte sjalotje inkoken. Voeg vervolgens het scheutje room toe en laat dit ook weer iets inkoken. Afmonteren met klontje koude boter en op smaak brengen met wat peper en zout.

Presentatie:
Leg de groene asperges op het bord. Leg hier de gegrilde coquilles op en garneer deze met de gedroogde Seranoham. Schep de saus rondom
de coquilles.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wim

wim zegt:
zonde van de smaak van de coquilles, je proeft niets meer van de smaak die coquilles gewoon!! moeten hebben, zonde van de dure serano en deze schelpen,mijn conclusie is schoenmaakster blijf bij je leest!:(