Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde coquilles met groene asperges, Seranoham
PT30M
Gegrilde coquilles met groene asperges, Seranoham
Een heerlijk gegrilde coquilles met groene asperges, seranoham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde coquilles met groene asperges, Seranoham te bereiden
Bereiding coquilles:
Laat 2 plakjes Seranoham ± 2 uur drogen in een oven van 80 graden.
Rol de 6 coquilles in de 3e plak Seranoham (strak inrollen!).
Snij dit in 12 gelijke plakjes en gril ze.
Bereiding saus:
Laat de jus de Périgord en het fi jngehakte sjalotje inkoken. Voeg vervolgens het scheutje room toe en laat dit ook weer iets inkoken. Afmonteren met klontje koude boter en op smaak brengen met wat peper en zout.
Presentatie:
Leg de groene asperges op het bord. Leg hier de gegrilde coquilles op en garneer deze met de gedroogde Seranoham. Schep de saus rondom
de coquilles.
Laat 2 plakjes Seranoham ± 2 uur drogen in een oven van 80 graden.
Rol de 6 coquilles in de 3e plak Seranoham (strak inrollen!).
Snij dit in 12 gelijke plakjes en gril ze.
Bereiding saus:
Laat de jus de Périgord en het fi jngehakte sjalotje inkoken. Voeg vervolgens het scheutje room toe en laat dit ook weer iets inkoken. Afmonteren met klontje koude boter en op smaak brengen met wat peper en zout.
Presentatie:
Leg de groene asperges op het bord. Leg hier de gegrilde coquilles op en garneer deze met de gedroogde Seranoham. Schep de saus rondom
de coquilles.
wim zegt: