KookJij

Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en .....

Een heerlijk gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en ..... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 27 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.solo.be
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en ..... te bereiden

Maak de lente-ui schoon en snijd in stukken van 4 cm. Fruit ze aan in de Solo, blus met balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Haal van het vuur en houd warm.
Pel, ontpit de tomaten, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng voorzichtig onder de lente-ui. Bestrijk de gamba's met Solo vloeibaar en grill ze gedurende 4 minuten op de barbecue.
Serveer ze met de lente-ui en strooi er wat amandelpoeder over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

olijfje

olijfje zegt:
Ga dit zeker maken, maar dan ook als voorgerecht. Lijkt me voor een hoofdgerecht wat weinig.
Els

Els zegt:
Lekker!! maar ik zou dit als voorgerecht doen.Maar ieder zijn eigen keus natuurlijk;)