Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en .....
PT27M
Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en .....
Een heerlijk gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en ..... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
27 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.solo.be
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde gamba's met lente-ui, tomaat en ..... te bereiden
Maak de lente-ui schoon en snijd in stukken van 4 cm. Fruit ze aan in de Solo, blus met balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Haal van het vuur en houd warm.
Pel, ontpit de tomaten, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng voorzichtig onder de lente-ui. Bestrijk de gamba's met Solo vloeibaar en grill ze gedurende 4 minuten op de barbecue.
Serveer ze met de lente-ui en strooi er wat amandelpoeder over.
Pel, ontpit de tomaten, snijd het vruchtvlees in blokjes en meng voorzichtig onder de lente-ui. Bestrijk de gamba's met Solo vloeibaar en grill ze gedurende 4 minuten op de barbecue.
Serveer ze met de lente-ui en strooi er wat amandelpoeder over.
olijfje zegt: