Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde garnalen met japanse dressing
PT25M
Gegrilde garnalen met japanse dressing
Een heerlijk gegrilde garnalen met japanse dressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde garnalen met japanse dressing te bereiden
Laat de garnalen ontdooien en dep ze droog in keukenpapier.
Hak de rode peper, zonder zaadjes fijn.
Meng 3 el olijfolie met citroensap, balsamico azijn, sojasaus, mierikswortel, honing, peper en zout en zet deze dressing apart.
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en gril de garnalen 2-3 minuten .
Schep ze even om.
Verdeel alfalfa over 4 borden.
Schep de warme garnalen erop en serveer de dressing er apart bij.
Leuk te serveren met kroepoek.
Hak de rode peper, zonder zaadjes fijn.
Meng 3 el olijfolie met citroensap, balsamico azijn, sojasaus, mierikswortel, honing, peper en zout en zet deze dressing apart.
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en gril de garnalen 2-3 minuten .
Schep ze even om.
Verdeel alfalfa over 4 borden.
Schep de warme garnalen erop en serveer de dressing er apart bij.
Leuk te serveren met kroepoek.
Lilian Janssen zegt: