Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde groene asperges met serranoham en roomaardappelen
PT30M
Gegrilde groene asperges met serranoham en roomaardappelen
Een heerlijk gegrilde groene asperges met serranoham en roomaardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ramon beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde groene asperges met serranoham en roomaardappelen te bereiden
Schil en kook de aardappels. Verhit een grillpan tot deze walmt. Meng de asperges met wat olie en gril er aan beide zijden een mooie streep op. Snipper een ui en bak deze samen met de fijngehakte knoflook in een beetje olie aan. Blus af met de wijn en laat het even inkoken. Voeg de mosterd en de room toe, roer door en voeg de rucola en grof gesneden aardappels toe. Breng op smaak met zout en peper uit de molen.
Leg een paar asperges midden op een bord. Plaats er lekker wat ham op. Schep de aardappels ernaast en druppel een beetje roomsaus over het geheel.
Leg een paar asperges midden op een bord. Plaats er lekker wat ham op. Schep de aardappels ernaast en druppel een beetje roomsaus over het geheel.