Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde paprikasalade
PT120M
Gegrilde paprikasalade
Een heerlijk gegrilde paprikasalade recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde paprikasalade te bereiden
Verwarm de grill voor op 225C.Was de paprika's en plaats ze op een rooster boven in de oven en grill ze,onder af en toe om te draaien,tot ze zwartgeblakerd zijn.Haal de paprika's uit de oven en was ze de verbrande schil eraf onder koud stromend water.Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.Roer de wijnazijn,olie,peper en zout naar smaak tot een dressing en schenk deze over de paprika's.Laat de salade 1 1/2 uur marineren.Maak de tomaten schoon en snijd ze in plakken.Pel de ui en snijd deze in ringen.Meng vlak voor het serveren de tomaat en ui door de paprikasalade.
martin zegt: