Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde ribeye met rode uien
PT30M
Gegrilde ribeye met rode uien
Een heerlijk gegrilde ribeye met rode uien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde ribeye met rode uien te bereiden
roer in een kom de olijfolie en de ketjap door elkaar.Bestrijk de ribeyes met de marinade.Laat het vlees 1/2 uur afgedekt staan.Verhit de boter in een koekenpan en bak de uienringen op een matige hittenbron in 20 minuten zacht en glazig.roer de limonadesiroop erdoor.Breng de gebakken uien op smaak met zout en peper.verhit de grillpan en grill de ribeyes 2 minuten per kant tot het vlees binnenin roze van kleur is.Verdeel de ribeyes over de borden.Leg er een stukje paté op.Schep de gebakken ui op de paté.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gjr zegt:
gjr zegt: