Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde rode poon met couscous en saffraan
PT25M
Gegrilde rode poon met couscous en saffraan
Een heerlijk gegrilde rode poon met couscous en saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde rode poon met couscous en saffraan te bereiden
Vraag de rode poon gefileerd zonder graten en schubben, grill hem langs beide kanten. Meng azijn, oliën en sojasaus en marineer hierin de gegrilde vis.
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Meng er de couscous en de saffraan onder, alsook de basilicum. Meng dit geheel door de vinaigrette van de marinade.
Serveer de vis met de couscous, overstrooi met fijngehakte basilicum en de basilicumolie.