Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade
PT25M
Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade
Een heerlijk gegrilde varkens sate met thaise basilicum marinade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade te bereiden
Snij het varkensvlees in blokjes van 4 centimeter.
Maak een marinade van een eetlepel onoff spices roerbakmix en een eetlepel plantaardige olie.
Marineer het varkensvlees minimaal 4 uur in de koelkast.
Week de bamboe sate stokjes in water en rijg het vlees aan de stokjes.
Grill de sate op een niet te warme BBQ tot ze mooi bruin zijn.
frans151247 zegt:
Is wel apart lekker bij bami.