KookJij

Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade

Een heerlijk gegrilde varkens sate met thaise basilicum marinade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde varkens sate met Thaise basilicum marinade te bereiden


Snij het varkensvlees in blokjes van 4 centimeter.
Maak een marinade van een eetlepel onoff spices roerbakmix en een eetlepel plantaardige olie.
Marineer het varkensvlees minimaal 4 uur in de koelkast.
Week de bamboe sate stokjes in water en rijg het vlees aan de stokjes.
Grill de sate op een niet te warme BBQ tot ze mooi bruin zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

frans151247

frans151247 zegt:
Zelf gesneden varkens file-lapjes in de marinade aangevuld met sambal/knoflook en beetje olijfolie.
Is wel apart lekker bij bami.