Recept
« Terug naar recepten
Gegrillde Bavette met Tomatensalade
PT1500M
Gegrillde Bavette met Tomatensalade
Een heerlijk gegrillde bavette met tomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
1500 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrillde Bavette met Tomatensalade te bereiden
Salade:
1).Doe alle ingredienten bij elkaar en roer voorzichtig door en zet koel weg.
2).Elk halfuur even doorroeren.
Vllees:
3)..Maak een marinade van alle ingredienten behalve het vlees.
4).Verdeel de marinade in 2 porties.
5).Portie 1 wordt later gebruikt en portie 2 wordt gebruikt als marinade voor de bavette. Vlees zo nu en dan keren en de nacht over in de koeling laten marineren.
6).Dep het vlees droog en zet het in de voorverwarmde oven op een rooster boven een ovenschaal.
7).Het vlees zal ongeveer na 30 minuten rosé zijn.
8).Het vlees 5-10 minuten afgedekt met alufolie wegzetten en daarna dwars op de draad in plakken snijden.
1).Doe alle ingredienten bij elkaar en roer voorzichtig door en zet koel weg.
2).Elk halfuur even doorroeren.
Vllees:
3)..Maak een marinade van alle ingredienten behalve het vlees.
4).Verdeel de marinade in 2 porties.
5).Portie 1 wordt later gebruikt en portie 2 wordt gebruikt als marinade voor de bavette. Vlees zo nu en dan keren en de nacht over in de koeling laten marineren.
6).Dep het vlees droog en zet het in de voorverwarmde oven op een rooster boven een ovenschaal.
7).Het vlees zal ongeveer na 30 minuten rosé zijn.
8).Het vlees 5-10 minuten afgedekt met alufolie wegzetten en daarna dwars op de draad in plakken snijden.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Geef bij de plakken vlees de marinadesaus portie 1 en een deel van de tomatensalade.