Recept
« Terug naar recepten
Gehakt Chimaykaasbroodje
PT60M
Gehakt Chimaykaasbroodje
Een heerlijk gehakt chimaykaasbroodje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehakt Chimaykaasbroodje te bereiden
Ontdoe de kaas Chimay Grand Classique van zijn korst en snij hem in blokjes.
Meng de rest van de ingrediënten in een bowl en doe er ook de kaas Chimay Grand Classique bij.
Bak gedurende een 40-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Laat afkoelen en snij in schijfjes
Meng de rest van de ingrediënten in een bowl en doe er ook de kaas Chimay Grand Classique bij.
Bak gedurende een 40-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Laat afkoelen en snij in schijfjes