Recept
« Terug naar recepten
Gehakt: Home Style Meat Loaf
PT85M
Gehakt: Home Style Meat Loaf
Een heerlijk gehakt: home style meat loaf recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
85 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
288 kCal energie
13 Gram vet
13 Gram vet
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Best Comfort Food
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehakt: Home Style Meat Loaf te bereiden
Oven op 175 a 180 gr C.
1. Meng in de kom: gehakt + eieren + paneermeel + kaas + ui + Italiaanse kruiden.
2. Voeg dan ong. 15 el marinarasaus toe en meng goed.
3. Brood/patévorm licht invetten en het gehaktmengsel erin doen. Goed aandrukken.
4. Schuif de vorm in de oven voor ong. 40 minuten.
5. Giet dan de rest van de marinarasaus over de meatloaf en laat het gehaktbrood nog 15 a 20 minuten verder bakken of tot het van binnen gaar is.
6. Haal de vorm uit de oven en laat het gehaktbrood nog 8 a 10 minuten rusten vóór je het in plakken snijdt.
1. Meng in de kom: gehakt + eieren + paneermeel + kaas + ui + Italiaanse kruiden.
2. Voeg dan ong. 15 el marinarasaus toe en meng goed.
3. Brood/patévorm licht invetten en het gehaktmengsel erin doen. Goed aandrukken.
4. Schuif de vorm in de oven voor ong. 40 minuten.
5. Giet dan de rest van de marinarasaus over de meatloaf en laat het gehaktbrood nog 15 a 20 minuten verder bakken of tot het van binnen gaar is.
6. Haal de vorm uit de oven en laat het gehaktbrood nog 8 a 10 minuten rusten vóór je het in plakken snijdt.