Recept
« Terug naar recepten
Gehakt Pie met paprika, tomaat en bleekselderij
PT60M
Gehakt Pie met paprika, tomaat en bleekselderij
Een hoog vers gehalte door gebruik te maken van allemaal verse groenten.
Je kunt het uitbreiden met een aardappelgerecht en een salade maar je kunt het ook gewoon simpel houden want met een stokbrood is het ook erg lekker.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehakt Pie met paprika, tomaat en bleekselderij te bereiden
- Snij de uien, paprika, bleekselderij en de tomaten, hak de knoflook fijn.
- Fruit de knoflook in een beetje olijfolie en voeg eerst het gehakt en daarna de ui toe, daarna gaan de paprika, bleekselderij en de tomaten erbij.
- Maak op smaak met peper, zout en paprika poeder en laat alles eventjes stoven maar let op dat de groenten nog wel een beetje knapperig blijven.
- Doe het mengsel in een ovenschaal en bedek het met het bladerdeeg, maak een gaatje in het midden, klop het ei en bestrijk hiermee het bladerdeeg.
- Zet de ovenschaal in de onderste helft van de oven (30 tot 35 minuten op 200 graden).
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Lekker met een aardappel gerecht of met (stok)brood