Recept
« Terug naar recepten
Gehakt Prei Ragout
PT15M
Gehakt Prei Ragout
Een heerlijk gehakt prei ragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Katja Stroo
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehakt Prei Ragout te bereiden
Gehakt rul bakken, de prei in ringen snijden.
De champignons in plakjes snijden en met de prei toevoegen.
Als de prei zacht is, de bloem erover strooien en roeren zodat het wordt opgenomen.
De bouillon in beetjes toevoegen en de saus glad roeren.
Nog 10 minuten laten pruttelen en op smaak brengen met zout en peper.
De champignons in plakjes snijden en met de prei toevoegen.
Als de prei zacht is, de bloem erover strooien en roeren zodat het wordt opgenomen.
De bouillon in beetjes toevoegen en de saus glad roeren.
Nog 10 minuten laten pruttelen en op smaak brengen met zout en peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
k_lotterman zegt:
Connie Hingert zegt:
Bedankt.
Connie