Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes
PT15M
Gehaktballetjes
Een heerlijk gehaktballetjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
peter de clercq
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes te bereiden
Meng met de handen in een grote kom het gehakt met het ei, de uien, knoflook, gember, zout en peper. Neem steeds 1 eetlepel van het mengsel en rol het tot balletjes. Leg de gehaktballetjes op een heet , licht ingevet grillrooster en rooster ze in 5 à 6 minuten rondom bruin en krokant. Keer ze tussentijds af en toe. Bestrijk de balletjes kort voor ze klaar zijn rijkelijk met barbecuesaus en serveer ze heet met de resterende saus.