Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbrood en peppadew
PT45M
Gehaktbrood en peppadew
Een heerlijk gehaktbrood en peppadew recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 9 2011, Receptkaarten week 36-40 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbrood en peppadew te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Week het brood 2 min. in de melk. Verwijder ondertussen het vel van de worst. Knijp het brood uit en kneed dit door het worstvlees. Schep voorzichtig de peppadews erdoor. Vorm een brood van het mengsel en leg het in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood 25 min. in het midden van de oven. Verdeel ondertussen de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 20 min. boven in de oven goudbruin en gaar. Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd deze in plakjes. Kook de roosjes en de plakjes broccoli in 5 min. beetgaar. Snijd het gehaktbrood in plakken en serveer met de aardappelpartjes en broccoli.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt: