Recept
« Terug naar recepten
Sausje met Zwarte Woudham en witloof
PT20M
Sausje met Zwarte Woudham en witloof
Een heerlijk sausje met zwarte woudham en witloof recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje met Zwarte Woudham en witloof te bereiden
Bak de Zwarte Woudham samen met fijn gesneden witloof aan in een beetje boter kruiden, honing en kandijsuiker toevoegen. Melk beetje bij beetje toevoegen niet laten koken. Als laatste de kaas toevoegen en goed roeren.
De boter en bloem goed mengen en onder de saus mengen.
Serveer zeer warm.
De boter en bloem goed mengen en onder de saus mengen.
Serveer zeer warm.