Je kan hier frietjes en salade bij serveren maar ook als lunch met wat tsazikisaus erbij is het erg lekker.
Eventueel op een broodje met plakjes komkommer.
Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbroodjes met geitenkaas
PT45M
Gehaktbroodjes met geitenkaas
Een heerlijk gehaktbroodjes met geitenkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbroodjes met geitenkaas te bereiden
-Het gehakt mengen met de gyroskruiden.
-4 ballen van het gehakt maken.
-Iedere bal plat drukken en beleggen met de geitenkaas, tomaat en jalepenos.
-Het gehakt dichtvouwen om de vulling heen en er een beetje plat broodje van maken.
-In een pan de boter heet laten worden en de broodjes bruin en gaar bakken.
-4 ballen van het gehakt maken.
-Iedere bal plat drukken en beleggen met de geitenkaas, tomaat en jalepenos.
-Het gehakt dichtvouwen om de vulling heen en er een beetje plat broodje van maken.
-In een pan de boter heet laten worden en de broodjes bruin en gaar bakken.