Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met katenspek,honing en walnoten
PT10M
Geitenkaas met katenspek,honing en walnoten
Een heerlijk geitenkaas met katenspek,honing en walnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Restaurant de Zonnewende
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met katenspek,honing en walnoten te bereiden
Omwikkel de plakken geitenkaas met 2 plakjes katenspek en bak ze in de koekenpan om en om bruin.Let op dat de kaas niet te snel smelt.Leg de geitenkaas midden op een bord en garneer met rucola,honing,walnoten en rode besjes
rob wester zegt: