Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaas met notenkorst
PT30M
Geitenkaas met notenkorst
Een heerlijk geitenkaas met notenkorst recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaas met notenkorst te bereiden
Snijd de korsten van het brood en maal het brood fijn in de keukenmachine.Schep het broodkruim in een diep bord.Klop de eiwitten in een ander diep bord los en strooi de amandelschaafsel in een derde diep bord.Bestrooi de geitenkaas licht met peper en tijm.Wentel de plakken geitenkaas eerst rondom door het amandelschaafsel,vervolgens door het eiwit en als laatste het broodkruim.Vet vier stukken aluminuimfolie licht in vet olie.Leg elk gepaneerd geitenkaasje op een stuk folie op de bbq.Draai de geitenkaasjes na enkele min.op de andere zijde tot deze aan beide kanten goudbruin zijn.