KookJij

Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel

Een heerlijk geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel te bereiden

Rooster de pistachenootjes 2 a 3 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen en hak ze fijn.

Leg op elk lepeltje een olijf. Meng de geitenkaas met de sinaasappelrasp, zout en peper. Verdeel de geitenkaas in vier porties en kneed er met koele natte handen een bolletje van rondom de olijf.

Wentel de geitenkaas vervolgens door de pistachenootjes. Bestrooi met versgemalen peper naar smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst