Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel
PT15M
Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel
Een heerlijk geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Geitenkaasamuse met olijf en sinaasappel te bereiden
Rooster de pistachenootjes 2 a 3 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Laat ze afkoelen en hak ze fijn.
Leg op elk lepeltje een olijf. Meng de geitenkaas met de sinaasappelrasp, zout en peper. Verdeel de geitenkaas in vier porties en kneed er met koele natte handen een bolletje van rondom de olijf.
Wentel de geitenkaas vervolgens door de pistachenootjes. Bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
Leg op elk lepeltje een olijf. Meng de geitenkaas met de sinaasappelrasp, zout en peper. Verdeel de geitenkaas in vier porties en kneed er met koele natte handen een bolletje van rondom de olijf.
Wentel de geitenkaas vervolgens door de pistachenootjes. Bestrooi met versgemalen peper naar smaak.