Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa
PT30M
Geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa
Een heerlijk geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan de Vries
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa te bereiden
Pel de tomaten en verwijder de pitten.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg er de peperoni tapenade aan toe.
Breng op smaak met versgemalen peper, zout en suiker.
Voeg truffelolie en balsamicoazijn toe en laat de smaken in trekken in de koelkast.
Schaaf in de lengte plakken courgette van 2 mm. dik.
Pocheer deze in gezouten kokend water en koel ze onmiddellijk in koud water.
Droog de plakken en leg ze kruislings op elkaar op een bakplaat met anti-aanbaklaag.
Wrijf ze in met wat truffelhoning en plaats een (vierkant gevormd) geitenkaasje in het midden.
Kruid met peper en zout.
Vouw de reepjes courgette dicht en draai het pakketje om.
Wrijf nog eens in met de honing.
Besprenkel met wat olijfolie en verwarm ze 5 minuten in een voorverwarmde oven van 250°C.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg er de peperoni tapenade aan toe.
Breng op smaak met versgemalen peper, zout en suiker.
Voeg truffelolie en balsamicoazijn toe en laat de smaken in trekken in de koelkast.
Schaaf in de lengte plakken courgette van 2 mm. dik.
Pocheer deze in gezouten kokend water en koel ze onmiddellijk in koud water.
Droog de plakken en leg ze kruislings op elkaar op een bakplaat met anti-aanbaklaag.
Wrijf ze in met wat truffelhoning en plaats een (vierkant gevormd) geitenkaasje in het midden.
Kruid met peper en zout.
Vouw de reepjes courgette dicht en draai het pakketje om.
Wrijf nog eens in met de honing.
Besprenkel met wat olijfolie en verwarm ze 5 minuten in een voorverwarmde oven van 250°C.