KookJij

Geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa

Een heerlijk geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Nagerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geitenkaasje met truffelhoning en tomatensalsa te bereiden

Pel de tomaten en verwijder de pitten.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg er de peperoni tapenade aan toe.
Breng op smaak met versgemalen peper, zout en suiker.
Voeg truffelolie en balsamicoazijn toe en laat de smaken in trekken in de koelkast.

Schaaf in de lengte plakken courgette van 2 mm. dik.
Pocheer deze in gezouten kokend water en koel ze onmiddellijk in koud water.
Droog de plakken en leg ze kruislings op elkaar op een bakplaat met anti-aanbaklaag.
Wrijf ze in met wat truffelhoning en plaats een (vierkant gevormd) geitenkaasje in het midden.
Kruid met peper en zout.
Vouw de reepjes courgette dicht en draai het pakketje om.
Wrijf nog eens in met de honing.
Besprenkel met wat olijfolie en verwarm ze 5 minuten in een voorverwarmde oven van 250°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst