Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaasmousse met drie vruchten
PT30M
Geitenkaasmousse met drie vruchten
Een heerlijk geitenkaasmousse met drie vruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
hemelhuisje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaasmousse met drie vruchten te bereiden
Warm de groentebouillon op, neem van het vuur en smelt er de geweekte gelatineblaadjes in. Roer de geitenkaas los en voeg de groentenbouillon, de appelblokjes, de roze peperbolletjes en de sechuanpeper bij.
Laat afkoelen en schep er de half opgeklopte room door.
Vul in glaasjes en laat opstijven.
Verwarm de ontdooide bosbessen met de pectine tot het kookpunt.
Voeg er de suiker aan toe en laat nog een minuut doorkoken.
Laat een beetje afkoelen en dek er de geitenkaasmousse mee af.
Haal een half uur vor het serveren uit de koelkast, garneer met een takje kruiden ( platte peterselie, citroenmelisse, o.d.) en een bladerdeegstokje.
Smakelijk!
Laat afkoelen en schep er de half opgeklopte room door.
Vul in glaasjes en laat opstijven.
Verwarm de ontdooide bosbessen met de pectine tot het kookpunt.
Voeg er de suiker aan toe en laat nog een minuut doorkoken.
Laat een beetje afkoelen en dek er de geitenkaasmousse mee af.
Haal een half uur vor het serveren uit de koelkast, garneer met een takje kruiden ( platte peterselie, citroenmelisse, o.d.) en een bladerdeegstokje.
Smakelijk!
derbyke zegt:
Hopelijk ben je er mee verder geholpen. Groetjes Hilde Kookjij