Recept
« Terug naar recepten
Gekarameliseerde uitjes
PT30M
Gekarameliseerde uitjes
Een heerlijk gekarameliseerde uitjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
André Huismans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekarameliseerde uitjes te bereiden
Pel de uitjes en zet ze met suiker, azijn, boter, een snufje zout en zoveel water dat de uitjes onderstaan in een pan en laat ca. 30 minuten afgedekt zachtjes koken.
Laat daarna de uitjes zonder deksel sudderen tot het vocht is verdampt en de uitjes gekarameliseerd zijn.
Laat daarna de uitjes zonder deksel sudderen tot het vocht is verdampt en de uitjes gekarameliseerd zijn.