Recept
« Terug naar recepten
Gekruide rosbiefrolletjes
PT15M
Gekruide rosbiefrolletjes
Een heerlijk gekruide rosbiefrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekruide rosbiefrolletjes te bereiden
Leg de plakken rosbief naast elkaar. Roer de ketjap met citroensap, citroenrasp en cayennepeper tot een sausje. Verdeel dit over de plakken rosbief. Was de komkommer en schrap de wortel. Snijd er lucifervormige reepjes van die passen op de vleesplakjes. Leg reepjes komkommer, wortel en sprieten bieslook op het vlees en rol dit strak op. Zet de rolletjes vast met een houten prikker en bak ze rondom in een beetje olie.
Tip:
Vul de rolletjes eens met gehakte lichtgebakken paddestoelen en voeg tijdens het bakken een scheutje sherry toe.
Tip:
Vul de rolletjes eens met gehakte lichtgebakken paddestoelen en voeg tijdens het bakken een scheutje sherry toe.