honing ipv suiker toevoegen
met biefstukrepen in 10 min.klaar !
Recept
« Terug naar recepten
gemarineerd rundvlees
PT180M
gemarineerd rundvlees
Een heerlijk gemarineerd rundvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Korea
Keuken:
Oosterse
Bron:
roerbakken--------Kruidvat
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe gemarineerd rundvlees te bereiden
vlees in repen snijden en 3 uur marineren in ijskast-
3uur braden, uitgelekt met gesneden uien -en marinade weer toevoegen-
een halve l. water of bouillon erbij doen, geregeld omzetten.............
3uur braden, uitgelekt met gesneden uien -en marinade weer toevoegen-
een halve l. water of bouillon erbij doen, geregeld omzetten.............
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
katasroof zegt:
riet vloemans zegt: