Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde lamsreepjes
PT5M
Gemarineerde lamsreepjes
Een heerlijk gemarineerde lamsreepjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde lamsreepjes te bereiden
Het lamsvlees in reepjes snijden kruid naar smaak af met citroenpeper, 3 mosterd dressing en een scheut olijfolie.
Laat +/- 12 uren marineren en bak deze kort op hevig vuur aan.
Laat +/- 12 uren marineren en bak deze kort op hevig vuur aan.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sjeef zegt:
Dit staat in de ingrediëntenlijst:
"3 mosterddressing"
Wat moet er staan achter de 3? Eetlepels, theelepels of iets anders?
Je weet vast het antwoord nog.
Groetjes,
Gerard
derbyke zegt: