Gisteren heb ik dit gerecht gemaakt uit het boek TOP . Soms heb je gewoon geen zin om lang in de keuken te staan en op vakantie al helemaal niet. Simpel, smaakvol, snel en erg lekker. Bij de eerste hap hoorde ik van mijn lief al een goedkeuring. En de peper, die ik helaas vergat toe te voegen , hebben we niet gemist.
De kappertjes kun je ook vervangen door een in kleine stukjes gesneden augurk.
Recept
« Terug naar recepten
Pistoletje zalm met mosterd- dille dressing
PT10M
Pistoletje zalm met mosterd- dille dressing
Een pistoletje met zalm en roomkaas is al erg smaakvol, maar met iets meer aandacht til je zo'n simpel broodje een niveautje hoger. Lekker als lunch of met soep vooraf en een toetje na als hoofdgerecht.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
467 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Kookboek Top. Eigen tekst en foto.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pistoletje zalm met mosterd- dille dressing te bereiden
- Roer alles voor de dressing door elkaar.
- Haveer de pistoletjes en wrijf de onderkant in met dressing.
- Leg darop de zalm, plakjes ei, rode ui en dekappertjes
- Druppel er vervolgens nog een deel van de dressing overheen.
- Draai er wat zwarte peper over en leg er de bovenkant op.